Länge sedan sist...

Nu är det mer än fem månader sedan jag tävlade:/
Saknar känslan..
 

God natt!

Dagen har varit bra! Åkte till kusinerna vid 13:30 och firade Maya för hon fyller 8 år idag! Efter det stallet och där us möte och träning inför us nummret. Det gick skapligt bra tycker jag, får se hur det går i fortsättningen...
När träningen var slut så gick jag upp till stallet och hjälpte mamma med lite grejer, tog in Fizz från hagen och gjorde i ordning henne inför ett ridpass.
I skritten jobbade  jag henne med jämt stöd i båda tyglarna och flyttade för innerskänkeln henne på små serpentinbågar. Hon kändes jätte fin i skritten. I traven la jag upp stigbyglarna och satt ner (efter att jag hade travat fram) jag flyttade henne på en volt i början sedan red jag på större serpentinbågar. Jag gick även in på volter då och då. I galoppen blev hon på hugget och ville helst öka , men istället så försökte jag få henne lugn och det funkade!:)
Nu ska jag ta och sova!
Natti natti...

Så jävla bra

HAHHAHA

HAHAHAHH

 

Ba ba ba....

Det var inte igår:P
Syskonen Nordin...
 

Happy Birthday

Kl.14:00 åker jag till min kusin och firar hennes födelsedag så det blir mer att göra för mig idag!:)

Mkt att göra....

Idag kommer jag förmodligen att ha mycket att göra. Kl. 16:00 har vi us möte inför julshowen efter mötet ca17:00 tränar vi inför us nummret. Jag är inte säker men jag tror nog att jag rider Fizz också!:)
Mer uppdate kommer under dagen.


Hoppträning för Åse


TOLFTE INLÄGGET IDAG!!!

Inte dåligt!:)

TOLFTE INLÄGGET IDAG!!!

Inte dåligt!:)

Sleep time

God natt!! Nu ska jag mysa ner mig under mitt goa täcke.
Inte ett dugg knöligt heller:P


MovieTime

Snabba cash


Hoppträning för John Hickey dag 2


Skulle ha lagts ut igår....

Idag har jag haft fullt upp från kl.15:00.
Kl.15:00 var det us möte, vi håller på att planera inför trettondagsshowen, håller tummarna för att allt håller! Gjorde allt efter us mötet, mocka, rida m.m.
Jag red Fizz på utebanan. I skritten ställde jag henne mycket och flyttade henne för innerskänleln och försökte få ett jämt stöd i båda tyglarn. I traven så gjorde jag samma sak, jag red utan atogbyglar vilket jag nästan gör vara rispass numera för att förbättra min sits.
I galoppen så red jag ökningar och minskningar hon är väldigt kvick, jag galopperar henne mycket för att hålla hennes kondition och även förbättra.
Efter ridpasset skritta jag av i 10-20 min tog in henne i stallet, borstade, snärjde karlederna, gjorde i ordning inför kvällen och smörjde sadeln!


Hoppträning för John dag 1


Träning för Gaby


inget stall idag...

Idag ska jag inte åka till stallet alls tror jag. Jag har bara varit hemma städat rummet och gjort annat. Nu ska jag i alla fall ladda upp filmer och kolla på gossip girl! Funderar på att ta med mig kameran till stallet någon dag och knäppa lite hagbilder eller bara nå random, vi får se helt enkelt!:)

TACK!

Julia har varit så snäll så att hon har gjort så att jag har fått ordning på bloggen igen och den ser mycket trevligare ut nu, eller vad tycker ni?:)
Hon bloggar tyvärr inte längre men jag tycker att ni kan gå in HIT och tjata på henne så att hon börjar blogga igen!

Filmer

Ska snart ladda upp lite filmer från de senaste hoppträningarna!:)

FOLLOW ME

Ni kan följa mig på instagram där jag också gör daglig update nu mera!:)
 

@elviranordin


Bloggappen...

Har försökt att publicera ett inlägg sen igår via bloggappen men än har det inte gått....
Ska försöka igen senare!

Swefilmer???

Haha, har ingen aning om varför "Blixten inlägget" publicerades som Swefilmer:P


Dressyr?

Jag vet inte riktigt hur det kommer att bli med dressyren på just Fizz... Hon är inte riktigt dressyr typen. Jag vill jätte gärna ut och tävla dressyr för det är så himla kul när det går bra! När jag köper storhäst så ska det vara en häst som kan gå både dressyr och hoppning, så vi får helt enkelt vänta och se hur det blir med dressyren i framtiden!


Swefilmer

Sitter hemma och kollar på när Melker spelar på sitt Xbox:P Dagen har varit riktigt bra! Började med att vi åkte ner på stan och köpte mobiler ( iPhone 5) sen hem och var med Melker åt mat och åkte till stallet, tog in hästarna och red Fizz. Det gick ganska bra hon blir bara stark:/
Nu ska jag snart kolla på skräckfilm!:D
Haha, Blixten dansar gangnamstyle!


iPhone

Har fått en iPhone 5!!! Happy:)


Dec. 26, 2012


GOD JUL!


Fortsätter...

Jag kommer att fortsätta blogga men jag tar en kort paus!:)
 

funderar

på att sluta blogga...

Träning=sent...

Kom nyss hem från stallet, åkte till stallet ca kl.10:00 och kom hem typ nu så har varit där i...12,5h. 
Jag klev upp idag för att packa grejer inför loppisen som jag hade på stallet, och jag sålde massor med grejer! Vid 16:00 så skulle jag rida för John Hickey men det hade varit en trafikolycka så han blev 2 h försenad så jag skrittade först en timme tog upp henne till stallet och gick ner igen till 17:40 och tränade... berättar mer någon annan dag?:) 

Sorry...again

har inte riktigt orka blogga nu de här dagarna.... men tänkte i alla fall berätta att det är Loppis imorgon på hrpk kl.09:30 fram till ca 15:00, jag kommer att vara där och sälja alla mina dressyrschabrak, m.m

Sova?

Idag red jag på lektionn för Lena.W. Fizz var mjuk redan från början vilket gjorde det mycket lättare. Det gick gansak bra iaf! Imorgon så ska jag träna med Fizz för Gaby för första gången så det ska bli spännande. Nu ska jag ta och läsa för trött är jag inte:/

Onsdags (hoppträning)


Maaaaaaath!?!??!

När jag inte har varit på stallet så har jag nästan pluggat matte hela tiden.... har matte prov imorgon första lektionen så hoppas på att jag klarar det!
Det gick ganska bra att rida idag hon var jäkligt pigg bara som resulterade till bra galopp!:)
Nu ska jag plugga lite till och sen läsa HUNGER GAMES!!!:D
Film från hoppträningen ska jag också ladda upp så håll utkik för den kommer ganska snart hoppas jag.
God natt!

bloggen..

Håller på att sätta in en header just nu.. den nya det är därför den ser lite knasig ut det är första gången jag sätter in en header:P Så jag vet inte riktigt hur man gör men jag ska iaf försöka fixa det för den är inte så jätte fin just nu precis:S Texten är stor och ja... Hahah kan inte riktigt få de rätta orden ur min mun... knasigt ser det ut iaf, hahha. Headern kan jag inte klaga på!! Känns så himla kul med lite nytt på bloggen för en gångs skull.
 
Jag ska försöka ladda upp filmerna från hoppträningen i onsdags så ni blir lite roade!:)
 
För er som inte kan se headern:
 
Vad säger ni? Hiss/Diss?
Behöver jag ens säga att det är en stor hiss från mitt håll?;)

Yey!

Så fort jag har listat ut hur man sätter in en header så får ni se den nya headern som Josefine har gjort!!!:D
 

del 4

 

bilder del 3


Vinterbilder del 2


GOD DAG!!

Hej hej.. Ni som går/gått på gymnasiet vet säkert hur det är... fullt upp! Så det är min förklarning till min dåliga update.
Kl.11:00 ledde jag på handikapps ridningen. Någon gång vid 12 så hämtade mamma och pappa mig på stallet och så åkte vi vidare till hudikhästsport och köpte mig ett par ridbyxor och 2 par boots åt Fizz. + att mina GG schabrak har kommit!! kul, kul.
 
Jag har mycket att göra denna vecka så jag gör ett litet schema nu så får ni se vad jag ska göra under nästa vecka! så jag tänkte förvarna er lite och hoppas att ni förstår om det är dålig update nästa vecka...
Veckoschema v.50:
 
Måndag: Matteprov, Redovisa debattartikel??
Tisdag:
Onsdag: Spanska prov, hoppträning??, redovisa debattartikel?
Torsdag: Us-möte
Fredag: Dressyrlektion för Lena.E
Lördag: Äntligen loppis;) Hickey träning
Söndag: Hickey träning
 
Senare under dagen kommer lite bilder som vi knäppte för en vecka sedan så håll utkik.
Nu ska jag plugga lite.. heheh.
 

Dagens!

 
Olly är så jäkla bra!!!

Viiiiiiiiiiiiiilleeee

Har försökt att lägga upp bilderna från i lördags "några" gånger.... men tyvärr så gick det bara att ladda upp några, får försöka ladda upp någon annan dag:) Här är npgra på Ville och Frasse!
 
 

Idag

Just nu sitter jag i skolan och har nyss ätit lunch, nu snart ska jag ha spanska 2 lektioner... Efter skolan åker jag direkt till stallet äter mat, alla vardagliga sysslor i stallet, sen hopplektion! Det var ett tag sedan nu så vi får se hur det går.
 
Bild från i lördags. resten kommer så fort som möjligt!!!

God natt!!

Nu ska jag läsa och sen sova:)
Ni får en bild på Fizz också som jag försökte lägga ut efter ridpasset och en bild på dyon chapsen;)






hunger games

Chaps

Nu har äntligen mina dyon chaps kommit, wohooo... nu ska jag.bara få på mig de också;)


Long way to go...

Trött, ont i huvudet k..kallt och den långa vägen hem... kan det bli bättre?


kall vinter...

Kl. 12:00 åkte jag och Ida till stallet och knäppte kort med hästarna ute i snön, Maya knäppte bilderna på oss! De flesta bilderna blev super fina!!:) Bilderna kommer att läggas ut på bloggen, lovar!!!
Jag och Ida red ut i skogen på våra pollar efter fotograferingen, riktigt mysigt var det. Efter skogsturen tog vi ut hästarna i hagarna och åkte hem.
Senare åkte vi tillbaka till stallet och gjorde klart allt annat (alla vardagliga sysslor) vi blev på stallet längre än tänkt-.-
Nu har jag bara varit hemma och ska snart sova!:)
Här får ni ett smakprov från fotograferingen:
 
Haha inte den snyggaste bilden...:P

Dagens!

 

stan

glömde visst säga att jag ska på stan senare för garderoben behövs verkligen fyllas på!!! Fast jag hittar ju nästan aldrig något heller när jag är på stan:/ men det får vi hoppas på!:)

Heeeeej!!!

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket nu på sistone...
Det har varit lite stressigt i skolan då vi hade en "mässa" på skolan i onsdags så allt skulle vara perfekt till då!!!!
Sen igår så skulle jag skicka in en film till min engeklska lärare... en film på mig själv när jag pratar engelska-.-
 
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på spotify och kollar lite bloggar och när jag loggade in på min egna så märkte jag att jag hade vunnit en header!!!:D Så jag måste knäppa kort någon dag i helgen så att headern kan göras. Får se om jag hittar någon som har lust att knäppa kort!!:)

RSS 2.0