KM 2012

Igår "tävlade" jag Fizz för första gången.
 
LC: Mamma hjälpte mig att göra ,iordning Fizz, jag hade min john whitaker hjälm med bling bling som jag bara har använt 4 gånger:P Jag vill ju spara på den och vara rädd om den för jag vill ju inte att den ska bli solblekt eller något liknande.
Jag skrittade fram med Julia och hennes ponny Nisse, runt ridhuset och lite här och där:)
När vi fick komma in i ridhuset så började jag att rida igång hennne, kollade så att hon var framme m.m. Började med att hoppa fram på ett litet räcke, tills jag kom upp till 70, 80? (Vi skulle starta LC som är 90 cm) Sen samma sak på en oxer. Det gick bra och vi fick till ganska bra språng. När alla hade hoppat klart så var det dags att starta det försat ekipaget och vi andra fick gå ut och skritta runt, jag startade sist så det blev en lång väntan. Strax innan det var min tur att gå in i ridhuset så travade jag fram och tillbaka i ett friskt tempo. När jag fick komma in så travade jag lite, och sedan bröt jag av till skritt och väntade på att ekipaget före mig skulle hoppa klart. När hon hade gjort det så red jag på henne i galopp och hoppade 1:an en gång innan jag fick starta, sen fick jag startsingnal. Jag kom på etrtan och det gick bra, vi klarade hela grunden nolla, sen så var det omhoppning. jag tog de snävaste svängarna som gick och vi klarade hela banan och nollade. Vi fick stanna kvar på prisutelning och jag kom 3:a, det var en b och c ponny som kom före mig, alla tre var munsboro ponnyer vilket var kul!:)
 
LB: Jag valde att inte hoppa fram så mycket till den här klassen så jag hoppade en oxer och ett räcke två gånger (90 och 100 cm). Den här gången hoppade jag näst sist och det blev nästa lika lång väntan för det var lika många ekipage som i LC. När jag fick komma in så trava och galopperade jag på framåt medans de höjde och ändrade avstånd. Innan jag hoppade 1:a hindret så galopperade jag på framåt och la en volt innan hindret och hoppade, sen fick jag startsignal. (den här gången var det 5 cm högre) Jag red på framåt och hoppade första hindret, andra hindret var en vit röd ,oxer som jag tog en snäv sväng till sen en snäv till en kombination och svängen var nästan omöjlig för en D ponny att ta... Hon blev lång och rev första och stannade på andra, men det var ju värt ett försök så jag ångrar ingenting!:) Jag tog om kombinationen och den här gången klardade vi den galant! De två sista hindren gick super!:D Vi slutade 0:a i grunden och 8 fel i andra fasen.
 
Jag tyckte helt klart att det här var en godkänd debut! Jag trodde aldrig att det skulle gå såhär bra. trodde inte heller att jag skulle våga hoppa LB men det gick super och jag var helt orädd!;) LB + 5 och 8 fel var väl inte så dåligt i tävlingsdebuten, eller?
 
(jag har inga bilder eller filmer, tyvärr:(

Kommentarer
Postat av: Isabella Jonason

himla fin blogg :)
kolla gärna in min ^^

Svar: Tack så mycket, det ska jag göra!:)
Elvira Nordin

2012-10-28 @ 17:41:11
URL: http://lillasotabella.blogg.se
Postat av: Ida

As fin blogg och ponny! <3 Kolla gärna in min blogg! <3

Svar: Tack så mycket, det ska jag göra!:)
Elvira Nordin

2012-10-28 @ 19:49:13
URL: http://brunettensliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0